Kış bunalımını unutun

Eşim biz çok soğuk bir kış olacak diye hep bildiğini söylüyor. Daha fazla yeme başlamak ve kış geliyor gücüyle önce kendilerini şişmanlatır – özellikle sincap ve tilki – o bu yolu belirler hayvanları fark gereğidir.

Tabii ki, eşim İsveç’te ormanlardan gelir, bu yüzden hayvanları gözlemleyerek ellerini çok zaman vardı.

Ancak, bu gerçeğin bir çok şey var. Ama bu besi kadar süreci de insanlar için geçerlidir? Cevap ‘Evet.’ Biz soğuk hava aylarında daha fazla yemek eğilimindedir.

Hatta bazı araştırmacılar, bu diğer birçok hayvanlar var gibi, bizim ilkel dürtülerini bir parçası olduğunu düşünüyorum. Çalışmalar bu test yapılır ve sezon sezon yedik, özellikle paletli kişiden biri oylandı. Bu kış günlerinde giydiği gibi, insanların daha fazla kalori tüketen olduğunu ortaya çıktı.

Tabii ki, kalori alımının bu artış kış aylarında kilo ve yaz diyetleri için tüm reklam kurbanı ve plaj sezonu için şekil almak için bize ideal aday yapar.

Ancak, beynimizin kışın işlev yolu ile yapmak için biraz daha sahip bir teori var. Birçok kişi ölçüde üzüntü, depresyon ve hatta uyuşukluk duygularını artırarak ruh halinizi etkileyebilir kış mevsiminde (SAD) mevsimsel duygulanım bozukluğu muzdarip. Bu duygularla tüm yeme kompulsif bazı millet lider, bir tetikleyici olarak hareket edebilir.

Kış için yağ depolanması veya daha fazla yemek için bazı ilkel dürtü var olsun ya da olmasın, biz yiyoruz ne iyi dikkat etmek gerekir. Eğer benim gibi bir kaç ekstra kilo ile kış başladı Çünkü eğer, geri kesme başlatmak için zamanı.

Yorum yapın