İngiliz biyoteknoloji firması, kalp ilacı ile rekor kırdı

Nobel ödülü kazanan tarafından kurulan bir İngiliz biyoteknoloji şirketi ne diyor crowdfunding yoluyla £ 691,000 ($ 1.000.000) kalp travma sonrası kullanım için kök hücre tabanlı rejeneratif tıp başlatmak yardımcı bir rekor olduğunu yükseltti.

Galce başkenti Cardiff tabanlı cep Terapi, ilaç kalp krizi ya da başarısızlık nedeniyle kalp kasının yara azaltma potansiyeline sahiptir söylüyor.

İcra Kurulu Başkanı Ajan Reginald, daha önce Roche, kalabalık fon son aşama çalışmalarda veya ticari lansmanı için para toplamak için hızlı bir yol olduğunu söyledi.

“Bu çok hızlı ve çok etkili oldu,” diye Pazartesi günü Reuters’e verdiği demeçte. “Biz iş benim zaman yüzde 95’ini harcamak bana sağlayan fon bizim zaman, yüzde 5’ini geçirdim.”

Kurucusu Martin Evans kök hücre araştırmaları çığır açan tıp 2007 Nobel Ödülü paylaştı şirket, kullanılan web sitesi Crowdcube 300’den fazla yatırımcı neredeyse üç kat orijinal hedefini yükseltmek için.

Reginald destekçileri yatırım bankacıları, hedge fon çalışanları ve bilim adamları dahil dedi.

“Kalabalık fon yatırımcıların kendi zamanında bir şirkette detaylı bakmak için izin verir,” o bazı 10.000 yatırımcıların sahaya gördüğünü sözlerine ekledi.

Şirket 2016 yılında bir lansman için bir görünüm ile son aşamaya çalışmalarda önce Heartcel denilen ilaç, bir sonraki ayın, klinik çalışmalarda veri yayınlamak istiyorsunuz.

Yorum yapın