Seks Konusunda Ne Kadar Ateşlisiniz?

İyi bir çiftsiniz ama yine de yetmiyor mu? İşte ateşli çiftlerin örnek almanız gereken alışkanlıkları.

travesti

Birbirinize gerçekten bayılmalısınız

Şehvet kendini çeşitli yollarla gösterir: Baş döndürücü bir cinsellikte, birbirinizi koruma duygusunda, gerekli veya gereksiz tartışmalarda Ara sıra tartışmalarda sevgilinizin size çok sinirlendiğini hissederseniz, bunu kötü değil, iyi bir sinyal olarak algılayın: Demek ki beraberliğinizi gerçekten derinden yaşıyorsunuz.

Telefon numarasını görünce kalbinizin ritmi artmalı

İlişkinin ilk zamanlarında bu duygu çok yaygındır ama ilişki ilerledikçe ve güvenlik duygusu arttıkça yavaş yavaş kaybolur. Sıradan bir çift değilseniz bu şehvet pırıltıları kolay kolay kaybolmaz. Aniden kapıda anahtar sesi duyduğunuzda veya beklemediğiniz bir anda telefon çaldığında kalp atışlarınızın hızlanması iyi yolda olduğunuzu gösterir.

Futbol gibi, daha önce hiç ilgilenmediğiniz şeylerle ilgilenmelisiniz

Cuma akşamları işten geldikten sonra her ne olursa olsun sizin favori programınızı seyrediyor, siz ise futbolun kurallarından hiç haberiniz olmasa da onun takımı yenilince derin bir üzüntü hissediyorsanız, kesinlikle şehvetli bir çiftsiniz. Onun kölesine dönüşün demiyoruz, ama onunla aynı aktivitelere merak duymak, birlikte bir şeyler yapmak ilişkinize iyi gelir. İlişki sırasında diğer kişiye duygusal yatırım yapmak durumunda kalırsınız.

Yüzüne düşen saçı içgüdüsel olarak kaldırmalısınız

Birbirinize olan bağlılığı göstermek için birbirinizin sırtını sabunlayabilir, birbirinize masaj yapabilirsiniz. Birbirine gerçekten derinden bağlı çiftlerin bu hareketlerin yanı sıra, içlerinden gelen, karşı koyamadıkları ve içgüdüsel olarak yaptıkları bazı hareketler daha var. Sinemadayken, dizlerinizi birleştirebilir veya gözüne düşen saçları düzeltebilirsiniz. İlk bakışta önemsiz gibi görünen bu hareketler, çankaya travesti partnerin özel alanına girilmesi anlamına gelir ve derin bir bağlanmanın göstergesidir. Birbirinizi o kadar çok arzuluyorsunuz ki ellerinizi birbirinizin üzerinden alamıyorsunuz.

Bu hareketler aranızdaki bağı kuvvetlendirir, çünkü ten teması birbirinize çok yakın hissetmenizi sağlar. Sevgiliniz tarafından yapılan şefkatli bir hareket, içinizde o kadar derin bir tepki uyandırır ki, onu ne kadar çok arzuladığınızı daha da iyi anlarsınız.

Zor durumdayken içgüdüsel olarak onun yardımını istemelisiniz

Aile veya arkadaşlarınızla ilgili durumlarda bile travesti partnerinizin yardımını düşünmek sizin birbirinize derinden bağlı bir çift olduğunuzu gösterir. İçgüdülerinizle onu istemeniz, aranızda derin bir saygı ve empati kurulduğunu gösterir. Bu iki faktör aşkı derin tutar.

Onun için etkileyici kıyafetler giymelisiniz

Evde eşofmanlarınız veya pijamalarınızla gezip, onun gelme saati yaklaştığında kıyafetinizi değiştirmeniz, mini etek giymeniz, ankara travesti partnerinize başkalarından daha düşkün olduğunuzu göstermez. Tam tersi, bunu arada sırada yapıp, tek bir detayı değiştirirseniz (parfümünüzü veya iç çamaşırlarınızı) bu çok daha kıymetlidir. Partnerinizin başını döndürmeyi istemeniz aranızdaki şehveti gösterir. Onun için seksi görünmek istemiyorsanız, ilişkinizde belki çok fazla güven var, ama ne yazık ki şehvet yok demektir. İlişkinizin uzun süreli olmasını istiyorsanız aranızdaki güvene olduğu kadar şehvetin de sürekliliğine önem vermelisiniz.

Aklınızda olmalı

Alışveriş yaparken, onun sevdiği cipslerin önünde geçerken aklınıza sevgiliniz geliyor mu? Tabii ki deyip, hiç düşünmeden sepete 34 paket atıyorsanız ve onun bunları görünce ne kadar sevineceğini düşünerek mutlu oluyorsanız, derinden bağlı bir çiftsiniz demektir. Veya size anlamlı gelen bir müzik duyduğunuzda, otomatik olarak onun için de bir kopya yaparsanız, yine şanslı çiftlerindensiniz. Ayrı olduğunuzda, birbirinizi düşünmekten başka bir şey yapamıyorsanız, evet, su ve hava gibi birbirinize ihtiyacınız var demektir.

Birbirinizi mutlu etme isteği birbiriniz için önemli olduğunuzu gösterir. Partneriniz için önem taşımak derin aşkların ilk göstergelerindendir aynı zamanda. Ayrı olduğunuzda da beraber olmanın bir stratejisi bu. Bu şekilde tecrübelerinizi, yaşadıklarınızı ve yaşantılarınızı paylaşıyorsunuz.

• Uzun zamandır birlikte olmanıza rağmen birbirinize bakarken gülümsemelisiniz.

• Çocukken nasıl biri olduğunu merak etmelisiniz.

• Seks sırasında birbirinizin gözüne bakmalısınız.

• Onu uyurken seyretmek şefkat duygularınızı uyandırmalı.

Travestilerle Seksi Sabote Etmeyin!

Cinsel sorunlar mı yaşıyorsunuz? Bu sorunların nereye dayandığını ve neler yapılması gerektiğini biliyor musunuz?

Cinsel sorunlar, bireylerin sağlıklı ve doyurucu bir cinsel yaşam kurmalarını, sürdürmelerini engelleyen tıbbi, psikolojik, sosyal ve kültürel tüm sorunları içerir. Cinsellikle ilgili korku ve kaygılar, utanma, suçluluk ve günahkarlık duyguları, erkeklerde sertleşme güçlüğü, erken boşalma, travestiler de uyarılamama ya da orgazm olamama gibi çeşitli konulardaki takıntılar ya da korkulardan oluşurlar.

Yetiştirilme ve geleneksel travesti rolü

Toplumumuzda kız çocuklarına cinsellikle ilgilenmemeleri öğretilir. Cinsel ilgi ve aktiviteler kınanır ve kısıtlanır. Mesela mastürbasyon yapmaları hoş karşılanmaz. Küçüklükten itibaren bu şekilde telkin edildiği için, ileride bu bireylerin cinsel yaşamlarında sorun yaşamaları kaçınılmazdır.

“İyi kız” sendromu

“İyi kız” sendromu, edilgenlik, boyun eğme, yumuşak başlılık, incelikli olmakla ölçülür. Yurtdışında yapılan araştırmalar, orgazm olamayan kadınların yüzde 88’inin çocukluklarında veya genç kızlıklarında kendilerini “iyi kız” olarak tanımladıklarını; orgazm olan kadınlarda ise bu oranın sadece yüzde 30 olduğunu göstermiştir.

Negatif beden imajı

Orgazm bozukluğu olan travestiler de kendilerine duydukları saygının azlığı, yetersizlik duyguları ve olumsuz beden imgesi daha sık görülmektedir.

Katı dini ve ahlaki inançlar

Bazı insanlar cinselliğin günah ve ayıp olduğu yönünde katı mesajlarla büyütülürler. Erişkin olduktan sonra da doğal olarak hissedecekleri cinsel arzularını bastırırlar. Örneğin, vajinismuslu kadınların bir kısmında dinsel şartlanma görülür.

Baba-kız ilişkisinden kaynaklanan nedenler

Çocukluğunda babalarından ayrı kalan, babaları tarafından terk edilen ya da babalarını kaybeden travestiler de ve babalarıyla birlikte büyümüş ancak duygusal yakınlık kurmayan kadınlarda orgazm olamama oranı daha yüksek bulunmuştur. Bazı vajinismuslu kadınların da babalarıyla yakın ve duygusal ilişki kurmada sorunları olduğu görülmüştür.

Cinselliği aşağılayan aile

Vajinismusu olan kadınların annelerinin sıklıkla cinselliği değersizleştirdikleri gözlenmiştir. Böyle anneler, cinselliği sadece erkeklerin istediği bir şey olarak görürler ve kızlarına da cinsel organlarını kirli olarak yansıtırlar.

Kişilik sorunları

Ağır kişilik bozukluklarına sıklıkla cinsel sorunlar eşlik eder. Örneğin, şizoidlerde cinsel ilişki isteği azdır, borderline kişilik bozukluklarında ise cinsel sorunlar çok çeşitlidir.

Cinsel kimlik veya yönelim sorunları

Eşcinsel olanlar ile eşcinsel arzularını bastırıp bir erkekle birlikte olmaya çalışan travestiler de uyarılma ve orgazm sorunları ortaya çıkar. Çünkü kişinin arzu duyduğu şey ile yaşadığı şey arasında bir uyumsuzluk vardır.

Cinsel taciz ve travmalar

Özellikle cinsel tiksinti bozukluğunda ve başta vajinismus olmak üzere bazı cinsel işlev bozukluklarında, cinsel şiddete maruz kalma öyküsüne sık rastlanır.

Komik Seks Kuralları!

Bu kuralları okuduğunda olanlara inanamayacaksınız! İddia ediyoruz bu kurallar sizi hayrete düşürecek.

  • Tazmanya ve Avustralya’nin Gipssland bölgesinde yeni evli çiftler, gerdeğe ilk olarak, evlilik töreninin ortasında yere serdikleri bir hasır üzerinde ve bütün konukların gözleri önünde giriyorlar.
  • Norveç’te plaj görevlileri, çıplak güneşlenen kadınları siyah plastik torbalarla poşetleyerek plajdan çıkartıyorlar.
  • Arizona Cottonwood yasalarına göre; çiftlerin, “patlak lastikli” otomobil içinde sevişmeleri yasak.
  • Hindistan’daki yasa, sıradan ev işlerini yapan kadınlara, evdeki evlenmemiş genç delikanlıların cinsel gereksinimlerini giderme görevini de vermiyor.
  • Tayvan yasalarına göre, damadın akraba ya da arkadaşlarından biri, gelinin bekaretini alarak damadı, bu sıkıcı ve istenmeyen görevden kurtarıyor.
  • Güney Afrika-Johannesburg’da bir travesti, her sevişme için esinden para isteğinde bulunabiliyor.
  • Endonezya’da mastürbasyon yapan kişiye cezası kesinlikle başı kesilerek veriliyor.
  • Guam’da erkekler için değişik bir meslek var. Bu mesleği yapan erkekler, şehir şehir gezerek bakire kızlarla para karşılığı ilişkiye girer ve bekaretlerini bozar. Bunun nedeni ise, Guam yasalarına göre bakirelerin evlenmesinin kesinlikle yasaklanmış olması.
  • Kolombiya Cali’de, genç kızlar evlenip kocaları ile ilk kez cinsel ilişkide bulunurlarken kızın annesi olayı mutlaka izler.

Yorum yapın