Travesti hakim önüne sessiz kaldı

Ben on üç yıl onların hakları ile korunan Fatima Mahallesi’nde, çocuğun cinsel istismar şikayeti sonrasında, sorgu yargıcı 7 travesti Carlos Gimenez önce dün tanıklık yapmaktan kaçındı durdu.

Kaynaklara göre, bir seks işçisi olarak Posadena gece bilinen tutuklandı ve raporlar cinsel bütünlüğüne karşı bir başka suça karıştığını eğer benzer koşullarda belirlemek için beklenen ama hala kimlik ile özdeşleşen zaman, istenen erkek.

Anne tarafından, çocuk istismarı bir şikayetin ardından, polis soruşturma ile istişareler göre, “Mayra” olarak müşterilerine sunuldu ve Bölgesel Birimi X üyeleri tarafından Perşembe tutuklandı.

Polis sunum göre, daha az travesti kendi olurdu alışveriş Köşk katıldı. Sadece girilen şüpheli kapıyı kilitledi ve çocuğun ihlaline sebebiyet olacaktır.

Eve döndüğünde, onun ana acıyı katıldı ve ilgili şikayette söyledi. Mağdurun ilk tıbbi muayene cinsel ilişki ile uyumlu yaralanmalar varlığını doğruladı.

Gazete, bu bölümdeki kullanıcılar tarafından ifade edilen görüşlerin sorumlu ya da katılımcı değildir.
Yayınlanan yorumlar sadece yazarların sorumluluğundadır ve bunlardan kaynaklanan sonuçları yasal yaptırımlar getirebilir.
Kullanım açısından herhangi bir ihlal tüm mesajlar ve / veya kullanıcılar kaldırıldı veya devre dışı bırakılabilir.

Yorum yapın