Travestiler İle Yaşanacak Anlar

Travesti bayanlarla yapabileceğiniz onlarca şey varken sadece sekse tıkılıp kalmamanızı gerektirecek bazı nedenleri açıklamak istiyoruz. Bu yazımızda eğlenceyi nasıl daha fazla arttırabileceğiniz konusunda size fikirler vereceğiz.

En klas en iyi travestiler için en uygun adreste olduğunuzu unutmayın ve bu adresteki bayanlarla yapabileceğiniz tonlarca şey ile afrodizyak etkisi oluşturacak şeyleri denemekten kaçınmayın.

Bir travesti bayan ile mükemmel bir gece geçirmeden önce deneyebileceğiniz şeylerden birisi onunla dışarı çıkmaktır. Akşam evinize çağırdığınız ya da bir otele gittiğiniz travesti bayanla evet mükemmel sandığınız bir gece geçirebilirsiniz ama onunla birlikte bazı şeyler denedikten sonra bunların sonuçları da çok farklı olacak diyebiliriz.

Travesti bayanlar öylesine narin ve mükemmel varlıklardır ki onlarla geçirdiğiniz bir geceden önce yaptığınız her şeyin ve davranışlarınızın o geceye olan katkısının değişeceğini söyleyebiliriz. Ha bu tabii ki bunları yapmazsak bunlardan yoksun mu kalacağız anlamına gelmiyor. Biz durumun tamamen büyüsünden bahsedeceğiz. Travesti bayanınızdaki değişimden çok sizdeki değişimin ortamın hareketini nasıl değiştireceği hakkında bilgi veriyoruz yanlış anlaşılmasın. Bir ankara travesti ile bir gece geçirmeden önce akşam vakti buluştuğunuzu düşünün. O geceye başlamadan önce samimi bir yürüyüş bile sizin havanızı dolayısıyla gecenin sihirini değiştirecektir. Tercihinize göre bir sahil, bir park, ya da herhangi güzel romantik bir yerde bir yürüyüş yapabilir ya da bir yere gidebilirsiniz. Sohbetinizle birlikte geçirdiğiniz bir vakit hem o gecenizi hem de o geceden sonraki diğer ilişkilerinizi de etkileyecektir. Kısacası size yeni artılar kazandırabilecek minik deneyimler yaşamaktan kaçınmamanız gerekmektedir diyebiliriz. Bu bayanla geçirdiğiniz zamandan sonra yapacağınız seks inanın mükemmel gelecek ve yenilendiğinizi size hissettirecektir. Çünkü en iyi ve en güzel seksin temelinde anlık duygular barınır ve tanımadığınız biriyle giriştiğiniz cinsel deneyim sadece basit bir şeyden ibaret olacaktır. Basit derken bunları yaptıktan sonra yaşadığınız seksin yanınad basit demek istedik.

Bir travesti bayan ile yaşayacağınız gece tamamen sizin isteklerinize kalmış ama bir travesti bayanı ile geçireceğiniz zamanlarınız hiçbir şeye benzemeyecektir bunu unutmayın.

 

Yorum yapın