Sneakers Ayakkabılar İle Travesti Şıklığı

Spor şıklığı tercih eden ve şıklığına çok önem veren travestiler asla vazgeçemeyeceği tarzlardan birisi de Sneakers ayakkabılardır.
Sneakers ayakkabılar klasik ayakkabı kalıbında olup, daha çok spor ayakkabılarda kullanılan malzemeler ile ve süet kumaş ile üretilmektedir. Sneakers ayakkabılar genelde keten pantolon ile kombinlendiği zaman çok hoş bir görünüm elde edilmekte ve çok başarılı bir kombin olmaktadır.
Bu sene modacıların ve ünlü ayakkabı markalarının piyasaya sürdüğü renkler daha çok mürdüm, saks mavisi, bordo, yağ yeşili, somon rengi gibi canlı renkler olup, ankara travestileri tarafından da bu canlı renkler tercih edilmektedir.
Sneakers Ayakkabıların spor ayakkabılara yakın olan modelleri daha çok kot pantolon veya daha salaş pantolonlar ile tercih edilmektedir ancak koyu renklerde bir model keten pantolon ile de kombinlenebilir.
Deri Sneakers ayakkabılar kendini en çok gösteren ve en şık duran Sneakers modelleridir. Diğer modellere göre biraz daha pahalı olsa da görsellik açısından çok güzel olduğu için tercih edilmesinde fayda vardır.
Deri Sneakers Ayakkabılar daha çok İlkbahar ayları için kullanışlıdır, Yaz aylarında aşırı sıcaklardan dolayı deri ayakkabı giymek pek cazip olmayacaktır. Bu yüzden hem modaya uymak hem de rahat ve terletmeyen ayakkabılar giymek istiyorsanız daha hafif kumaşlardan üretilen Sneakers Ayakkabıları tercih etmeniz doğru ve yerinde bir seçim olacaktır.
Sneakers Ayakkabılar hiç bir zaman modası geçmeyen ayakkabılardır. Bu yüzden erkeklerin dolabında bir çift de olsa Sneakers Ayakkabı bulundurması modaya uyum sağlamalarına yardımcı olacaktır.
Sneakers Ayakkabıların her sezon farklı renklerinin moda olması ya da detaylarının değişmesi çok önemli değildir. Krem ya da kahve renklerinde seçilen Sneakers ayakkabılar her sezonun modasına uyacağı için, bu renklerde ayakkabıları olanlar modaya ayak uydurabileceklerdir.
Sneakers Ayakkabıların termo tabanlı ve biraz daha hava kanallı olanlarını tercih ederseniz yazın daha rahat edersiniz. Bu yüzden kapalı ayakkabılarda özellikle de kalın malzeme ile üretilen Sneakers ayakkabılarda hava kanallı tercihler yapmanız daha sağlıklı olacaktır.
Travesti için modayı takip etmek hem kolay hem de zevkli bir durumdur. Siz de bizi takip ederek moda hakkında fikirler edinmeye devam edebilirsiniz.

Yorum yapın