Travestileri Toplum Neden Kabul Etmiyor?

Travestileri toplum neden kabul etmiyor? Ülkemiz 3’cü cinsel kimlik hazırlıkları hızla devam ederken ankara, toplumu travestileri neden hala kabullenemiyolar?
77 milyon’lu ülkemizde nüfusun % 40 ı eşcinsel olmakla beraber bu eşcinsel toplulugunuz çogu travesti bireylerden oluşmaktadır travestiler hariç tabiki gay, lezbiyen ve diger cinsel kimlik sahipleride vardır ama hız ile artan bir travesti cinsiyeti ile karşı karşıyayız. Kimilerine göre travestilik kolay yoldan para kazanma kimisine görede cinsel tercih sebebi? Kişiler belkide hayatlarını daha modern bir şekilde yaşamak için veya gelecekte daha güzel bir hayat yaşamak için zorunlu fuhuş yapmaktadırlar. Eminizki kişilerin hiç biride fuhuş yapmaktan memnun deiller.

Türkiye’de eşcinsellik hız ile artarken pekala türk toplumu neden hala eşcinselligi ve travesti’ligi kabul edemiyor. Çogu insanın düşünceleri şu şekildedir travestiler hırsız, gaspcı ama bu ön yargı gerçektende çok gereksiz illaki içlerinde bu tarz kötü huyu olan bireyler mevcuttur ama 1 kişinin yaptıgı kabahati 100 kişiyr maal edemezsiniz?

Canlı destek bölümümüzde genellikle şu soru ile karşı karşıyayız? İlk kez bir travesti ile ilişki yaşayacagım ama tedirginim travestiler için seni gasp ederler diyolar doğrumu? kişilerin % 20 sinden bu soruyu alıyoruz ne acıdırki 1 kişinin işledigi kabahati 100 kişiyemall ediyolar. Mantıken düşünürsek karşıdaki kişi haklı ama gelin ve görünki ipe sapa gelmez 1 kişinin yapdıgı olaydan travesti toplumu suçun altında kalıyor.

Pekela bu ön yargının önüne geçmek için neler yapabilir? Ön yargının önüne geçebilmek için bence yapılmaı gerek içimizdeki art niyetli insanları dışlamak ve deşifre etmektir. İllaki hepsini deşifre edemeyiz ama 3 yanlış ın da 1 doğruyu götürmesine engel olabilir.

İnşallah bir gün Türk toplumu travestileri kabullenecek tek temennimiz bu yönde..

Yorum yapın