Nasıl siber tehditler aldık : Uzman Görüşü

Dünyanın mevcut durumda, şirketler cyberattacks kendi tarihini korumak için hemen hemen hiçbir yolu yoktur, John Hering, mobil güvenlik firması Lookout kurucularından, Cuma günü CNBC söyledi.

“Gider zaman herhangi bir birimi için, bir örgütün olasılığı yüzde 100 trend ele geçirilmesini,” o bir “Squawk Box” röportajda söyledi.

Sağlık sigortacı Marşı yaklaşık 80 milyon müşteri ve çalışanların kişisel veriler “çok sofistike” cyberattack dediği tehlikede olduğunu Çarşamba günü açıkladı. Ihlal finansal bilgi maruz etmezken, hackerlar isimleri, doğum tarihleri, Sosyal Güvenlik numaraları, sokak adresleri, e-posta adresleri ve istihdam bilgilerine erişim kazandı.

Güvenlik uzmanları verileri şifrelemek çünkü Anthem gibi birçok sağlık sigortaları savunmasız olduğunu söyledi, New York Times bildirdi.
Marşı ikinci ABD’nin en büyük sağlık sigorta ve saldırı hiç bir sağlık şirketi tarafından açıklanan en büyük olabilir.

Siber henüz birçok şirket bir şirket yönetim kurulu düzeyinde sorunu olmamıştır, ama olması gerekiyor, Hering dedi. Güvenlik mevcut durumu reaktif ve ilerleme edilirken, bu ihlalleri ile tahrik ediliyor, dedi.
“Biz güvenlik reaktif, ama proaktif ve öngörü olmayan bir dünyaya taşımak gerekir,” dedi.

Kurumsal e-posta maruz kalan ve yayınlanmamış filmler sızan kesmek Sony durumunda, Hering ihlal kamu olmadan önce sistem altı ay tehlikeye edildiğini belirtiler olduğunu söyledi.

Eğer Marşı ihlal önemsemeliyiz MoreWhy Oku
Özellikle bankalar çok siber odaklanmış ve yerinde kontrolleri ve korumaları vardır. O en tüketicilerin banka hesaplarını ödün saldırılar sorumlu olmadığını kaydetti.

Ancak, sigorta sektörü-hangi sağlık gibi konsolide edilir ve büyük olan finansal hizmetler sektöründe olduğu kadar ciddiye CyberSecurity alınmadığı söyledi.

Yorum yapın