Orta derecede içme kalp yetmezliği riskini azaltmakla bağlantılıdır

Çok fazla şarap, bira ya da likör diğerinden daha önceki bir ölüme yol açabilecek olsa da – bir büyük yeni bir çalışma orta yaş yedi içecekler haftada sahip insanlar çekimser olanlar daha uzun vadede kalp yetmezliğine riskinin daha düşük olduğunu göstermektedir neden olur.

Yazarlar kalp yetmezliği olan kişiler alkol kaçınmak gerektiğini, ve kendi çalışma diğerleri içme başlamak gerektiği anlamına gelmez uyardı “terk ile.”

Sonuçlar zamanla gözleme dayalı, bu yüzden onlar orta içme kalp yetmezliği karşı koruduğunu ispat edemez, onlar ekledi.

“Biraz içki insanların daha iyi sağlık katkıda olabilecek diğer şeyler olabilir eğer biz alkol koruyucu olup olmadığını da bilmiyorum,” Boston, çalışmanın kıdemli yazarı Harvard Tıp Fakültesi’nden Dr. Scott Süleyman dedi.

Önceki araştırmalar, kalp krizi gibi ılımlı alkol alımı ve koroner kalp hastalığı riski daha düşük, hafif arasında bir bağlantı göstermiş olsa da, “ne bilmiyordum, bu da yoktu kim hastalarda bile kalp yetmezliğine uzanacak mı oldu önce kalp krizi, “Süleyman dedi.

“Alkol doğrudan kalbe toksik olduğuna dair kanıtlar vardır çünkü endişe vardı,” dedi.

Bütün hafta boyunca yaklaşık yedi içecekler – alkol bir orta miktarda bazı insanlar beklediğinizden daha azdır. Çalışma bir içki şarap beş ons, bira 13 ons ya da likör 1,5 ons biraz fazla miktar alkol 14 gram, içerdiği üstlendi.

Araştırmacılar tüm dahil olanların yüzde 61 oranında yapılan içecek vermedi 1987 İnsanlar çalışmanın başında 45-64 yaşlarında 14.629 yetişkin sonrasında Topluluklar Çalışmasında büyük ve sürekli Ateroskleroz Riski verileri kullanılmıştır analizi, ama yüzde 19, eski içenlere vardı. Çalışma nüfusunun yaklaşık yüzde 25’i haftada yedi içecekler kadar içti, yüzde 8, yüzde 3 oldu 14-21 içecekler haftalık yedi 14 içecekler haftada ortalama ve yüzde 3 21 veya daha fazla içti.

Ayıklık haftalık Avrupa Kalp Dergisi’nde sonuçlarına göre, yüzde 16 daha az olasılığı vardı 7 gözlük kadar içti kalp yetmezliği ve kadınları geliştirmek için daha 14 içecekler kadar vardı Erkekler haftada yüzde 20 daha az olasılığı vardı.

“Biz bir ilaç veren ve bir deneme yapıyor ve bu etkiyi gösteren olsaydı, insanlar söyleyebilirim, tamam o mütevazı bir azalma var,” Süleyman Reuters Sağlık söyledi. “Bu sadece kadınlar için sağlam değil,” dedi.

“Kadınların genel olarak küçük ve böylece bu beden büyüklüğü ile bir dereceye kadar yapmak zorunda kalabilirsiniz olabilir. Ama biz alkol metabolize açısından nasıl cinsiyet ile diğer faktörler, “diye ekledi.

Onlar içti hiç olanlara kıyasla eski içenlere olsaydı erkek ve kadın yüksek oranda kalp yetmezliği gelişti. 21 veya daha fazla içki içti Erkekler ve kadınlar haftalık de o kadar içmedin olanlar dışındaki nedenlerle ölmek daha fazlaydı.

“Içme durdurmak için karar, bu hastalık riski ile ilişkili olabilecek diğer faktörler tarafından rastgele etkilenebilir olmayabilir,” aynı zamanda Noninvaziv Kardiyoloji ve Kardiyak Görüntüleme Çekirdek Laboratuvarı ve Klinik Denemeler bitiş noktaları Brigham’daki Merkezi ve yönlendirir Süleyman, dedi Boston Kadın Hastanesi.

Alkol ılımlı miktarda ve kalp yetmezliği riskinin daha az (ve sadece kalp krizi veya inme) bir düşük arasındaki bağlantıyı gösteren bir “roman” bulgu, Kalp Yetmezliği, Kalp Nakli Merkezi’nde Dr. Andrew J. Sauer, dedi Chicago Tıp Northwestern Üniversitesi Feinberg Okulu’nda mekanik Yardım.

“Kalp yetmezliği toplumun bize bir sürü hastalar için benzer şeyler düşündüren edilmiştir,” Çalışmaya dahil değildi Sauer, dedi.

O araştırmacılar alkol kalp yetmezliği insanları korumalı ne olduğunu öneri güçlendirir yaş, eğitim, beden kitle indeksi, sigara, kolesterol ve yüksek kan basıncı gibi faktörler hesaba dikkat çekti.

Ama, çalışma insanların günlük veya hatta bir gece yedi içki vardı olup olmadığını içme ne sıklıkta yoktu, dedi. Sauer ayrıca içerken birçok kişi şarap yedi ya da sekiz ons dökün ve gerçekten ılımlı miktarda sopa insanlar “muhtemelen çok disiplinli” ve bu nedenle sağlıklı yaşam tarzları olabileceğini kaydetti.

“Diyet biraz daha alkol göstermek devam ediyor. . . kardiyovasküler olaylar için potansiyel bir koruyucu olarak, “Sauer dedi. “İnsanlar çekimser veya orta düzeyde düşük içme randomize bir çalışma var kadar Ama, biz kesin olarak biliyorum asla.”

Yorum yapın