RİA, hormonal implantlar onaylı kullanım dışında etkili olabilir

Yeni bir çalışma doğum kontrol uzun etkili formları kullanım onaylı süresi bir yıldan daha uzun çalışabilir bulmuştur, ve araştırmacılar ötesinde başka bir iki yıl etkili olabilir mi çalışıyorlar.

“Bu cihazların uzun kullanım birey ve sigortacı hem de maliyeti azaltmak ve kaldırma ve yeniden takılmasını geciktirebilir kadınlar için kolaylık artıracak, çünkü bu araştırma önemlidir” çalışmada yazar Colleen McNicholas, Washington Üniversitesi’nde asistan obstetrik profesörü ve jinekoloji bir haber bülteni dedi.

Derginin Kadın Hastalıkları ve Doğum online Perşembe bulgularını yayınladı Yazarlar, kontraseptif implantlar ve hormonal intrauterin cihazlar (RİA) kullanılan 263 kadın kullanılan 237 kadın incelendi.

Kontraseptif implantlar kol eklenir ve üç yıl için Gıda ve İlaç İdaresi (FDA) tarafından onaylanan, kibrit çöpü büyüklüğünde çubuklar bulunmaktadır. RİA markasına göre T-şekilli döllenmiş yumurtaların implantasyonu önlemek rahim içine yerleştirilen cihazlar ve vardır, yerden üç ila 10 yıl için FDA onaylıdır. Araştırmacılar beş yıla kadar, ve implant İmplanon ve Nexplanon için etkili RİA cihazı Mirena, okudu.

Haber bülteni göre, çalışmada kadınların 18 ila 45 yaşlarında, ve onların kontraseptif onlar izinden süresi dolan altı ay içinde olmak zorunda. Araştırmacılar cihazların etkinliği onların teyit süresi geçmiş kullanılması durumunda hamile kalma bir risk çalışması katılımcıları bilgilendirdi.

RİA kullanılan bir kadın hamile iken bir yıl uzun ömürlü kontraseptif kullanımı ile korunmasız seks sonra, implant olan kadınların hiçbiri, hamile kaldım. Yazarlar başarısızlık oranı haber bülteni göre, önerilen beş yıllık zaman dilimi içinde kullanılan RİA benzer olduğunu söyledi.

Devam eden çalışmada, araştırmacılar kontraseptif üç yıla kadar sürebileceğini belirlemek için çalışma mevcut kısmından katılımcılar da dahil olmak üzere 800 kadın, toplam kayıt planlıyoruz.

Son analiz doğum en çok kullanılan tipler birinci, ikinci ve olan prezervatif ve doğum kontrol hapları daha az popüler doğum kontrol uzun etkili formları vardır, anlaşılacağı iken, veri RİA ve implantların kullanımı yükselişte olduğunu gösteriyor. Aile Büyüme, 2002 yılında sadece yüzde 2,4 kadar, RİA veya hormonal implantlar kullanılır 2011 ve 2013 yılları arasında kontraseptif kullanan kadınlarda yaklaşık yüzde 12 federal Ulusal Anketi verilerine bir Guttmacher Enstitüsü analizine göre.

“Bu olabilir etkisi büyük, bir kontraseptif yöntem etkili olduğu uzun,” kıdemli yazarı Jeffrey Peipert, Washington Üniversitesi’nde obstetrik profesörü ve jinekoloji haber bülteni dedi. “Uzun vadede, bu işi dünya çapında kontraseptif yöntemler sağlar ve onların üreme sağlığı ve aile büyüklüğünü kontrol etmek kadınların etkinleştirebilirsiniz nasıl değiştirme potansiyeline sahiptir.”

Yorum yapın