Genç görünümlü ellere sahip olmanın 5 yolu

O senin ellerinde olduğunu – Sen Downton Abbey en dramatik arsa uydurarak için ne kadar anti-aging cilt bakımı rutin taahhüt, ama bazen yaş büyük hediye hiçbir yerde yüzünüze yakın olarak olabilir. Düzensiz tırnak etlerini yaşlılık lekeleri, biz bu el Agers ve daha da önemlisi, çözümlerin gerçek nedeni için en iyi dermatolog ve manikürcü sordu.

Yaş noktalar. Onlar aslında güneş lekeleri konum, Jessica Wu, MD, Güney Kaliforniya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji asistan klinik profesör diyor. “Şimdi açık havada çok zaman güneşlenmek veya harcamak bile, yaşlılık lekeleri genellikle geçmiş yıllarda güneşte geçirdim ne kadar zaman bir işaretidir” diyor. Delilleri kontrol edin: bileğinizin iç ve elleriniz arkasındaki deri arasındaki farka bakın. Her iki alanda cilt aynı yaş (Zebra!) Olduğunu.

Noktalar yeni iseniz, Wu onlara hafifletmek yardımcı olabilir ürünler over-the-counter bulunan meyan kökü veya soya gibi solma malzemelerle, ürünler kullanmanızı önerir. June Jacobs Nemlendirici El ve Ayak Kremi Defying Yoğun Yaş sahipsiniz. Retin-A ve Renova aktif madde – Ya, tretinoin gibi güçlü, reçete mukavemetli malzemeler için tercih.

“Ofiste, ben lazer, kimyasal peeling, ya da dondurma ile kahverengi lekeler kaldırmak [onlara] bir sıvı azot spreyi ile,” diyor Wu. Ama elleri yüzünüze daha iyileşmek için daha uzun sürer unutmayın.

Sen güneş kullanarak yaşlılık lekeleri önleyebilir, Wu ekler. “Bu en melanin üretimi bağlantılı ışınları beri, geniş spektrumlu UVA koruması sağlar birini seçin,” diyor.

Ven-y eller. Eğer yaş olarak, ellerinize cilt ince başlar, Carolyn Jacob, MD, Chicago Kozmetik Cerrahi ve Dermatoloji müdürü diyor, ve öyle gibi damarlar daha görünür hale gelir. Şeyler üzerinde pürüzsüz “gibi ellerini dolgun ve genel görünümünü artırabilir Restylane ve Radiesse gibi enjektabl dolgu var,” diyor.

Ya da, sen kaynağına gitmek düz ve gerçek damarları enjekte edebilir “onları daraltmak ve onları daha az belirgin hale getirmek için,” diyor Wu.

Bony, ellerini buruşuk. Bazı diyebilirsiniz gibi iskelet eller, genellikle yaşlanmanın doğal bir parçasıdır. “Yaşlandıkça, bizim ellerde kollajen ve yağ zamanla yıkmak,” Alexandra Zhang, MD, bir Cleveland Clinic dermatolog diyor. Bu sizin elinizde bir kırışık, kemikli bir görünüm yol açar.

“Fraksiyonel teknolojisi ile bazı lazerler düşük ‘aşağı zaman’ ile kollajen sentezini stimüle edebilir ve cildi sıkılaştırmak için yardımcı olabilir,” diyor.

Lime lime çivi ve tırnak etlerini. Senin tırnak etlerini gösteriliyor bazı aşk değil, sadece onları genç görünmesine yardımcı olur, ama aynı zamanda genel sağlık faydaları. “Sizin tırnak etlerini çivi mühür ve bakteri ve mantar dışarıda tutmak yardımcı” diyor Wu. Yani ne olursa olsun, onları kesmeyin veya çok sert geri itin. “Deri altına almak için enfeksiyon izin.”, Diyor “Kesme ve aşırı kuvvetli, kötü onları kalın yapabilir ve çatlak olacak ve iterek, yukarı kaldırın”

Esnek ve iyi bir zengin manikür yağ tedavisi ile nemlendirilmelidir sizin tırnak etlerini tutun, Rashida B., Chicago merkezli moda manikürcü diyor. Gitmesine-için, kırma yonga ve hangnails, kırılganlık önlemeye yardımcı olur Ünlü Adım Dadi ‘Petrol, olduğunu.

Ve şekil çivi tutmak için, cildinizi besler ve sağlıklı tırnaklar büyümeye yardımcı olmak için antioksidanlar, omega-3 yağ asitleri, ve silikon içeren gıdalar, Zhang diyor. Ayrıca, kısa tırnak kesme ve et-tonlu cila dokumalı eller daha genç bir görünüm vermek yardımcı olur, Rashida B. diyor

Kuru cilt. Lapa lapa yana, kavrulmak cilt nemli ellerini tutmak, geçen doğum günü bir sahte işaretidir. Retinol veya C vitamini, yeşil çay, ya da kahve özleri gibi antioksidan içeren topikal kremler arayın, Zhang diyor. “Onlar, kollajen sentezini cilt tonunu eşitlemek ve teşvik için yardımcı senin eller pürüzsüz, tazelenmiş bir görünüm veren edecektir.”

Ev işleri yaparken Ayrıca, her zaman eldiven giymek, Rashida B. “Bu ciddi kuruluk, pullanma, kızarıklık, ve inflamasyon gibi cilt agers yol açabilir olası kontakt dermatit, elleri korur.” Diyor

Yorum yapın