X

Travesti kılığına giren ünlüler

Eddie Redmayne, bu hafta sonu da eski first lady Sonsoles Espinosa bir çift gibi görünüyor ‘Danimarka Girl’, içinde Lili yaptığı ustaca canlandırdığı En İyi Erkek Oyuncu Oscar kazanmak için favori gibi geliyor. komut dosyası ya da sadece eğlence ihtiyaçlarına göre olsun, bir şey çapraz giyinme tarafından verilen olan tüm alfa erkeklerin yıldız sisteminden ‘oluyor. Giderek biz fotoğraf çekimleri, moda editör, film rolleri, kostüm partileri boyalı pelucón, yüksek topuklu ayakkabılar ve şeritli bakın ünlüler … Herhangi bahane VIP transvestizmin için iyi gözdür.

Elsa Pataky kocası Thor kendisi, ‘Saturday Night Live’ın’ geçen yıl bir skeç bu şekilde ortaya çıktı. Kaslarınız ve erkeksi formları zaten Dona Ana Botella istiyorum zarif hareketler muhafazakar kadına yol verdi.

İspanya’da travesti erkeklerin büyük gurusu Almodovar olmuştur. Onun sayesinde biz ‘Annem Hakkında Her Şey’ in Lola dönüştü aktör ve yardımcısı Toni Canto, gördüm. tüm olmaz o Pedro Sanchez açılışı onun karakteri en çok hatırlanan karakterize oldu? Gael Garcia Bernal, aynı zamanda ‘Kötü Eğitim’ de travelizó ve Miguel Bosé ‘Yüksek Topuklar’ de aynı şeyi yaptı

Ayrıca büyük ekran için yapmamışlar ve süper inandırıcı vurdu travesti Wesley Snipes, Johnny Depp ya da Jared Leto gibi diğer machotes.

Çapraz giyinme hobi

Her zaman komut dosyası gereksinimlerini karşılamak değil Ne kadın soyunma: Bizim ünlülerin bazı mini etek koyduk ve tepeler sadece hobi kırmızı lokomotif boyanır. hatırlandığı en şok edici vakaların bazıları Meksika boksör Oscar de la Hoya (Barcelona 92 ​​altın) ya da çok Pelusa, Diego Armando Maradona, vardır.

Cristian Castro (bunun seslendirdi ‘aşk mavi deniz gibi mavi olduğu için’) ya da John Travolta da gizlilik içinde kendi kadınsı tarafı zevk fotoğraflandı edilmiştir.

diğerleri üzerindeki etkiler Mick Jagger, tüm zamanların grubun en büyük kaya ebedi lider bir rakam varsa ancak, İngiliz sosyetesinin bir bayan haline gelir. Eğer ‘Rolling Stones’ travesti görüntü şey lideri eskisi gibi olmayacak gördüğünüzde:

Moda ve günah

‘Modernuqui’ asgari oran olarak poz şekilde diğer zamanlarda nedeni, çünkü moda travestilik transgresyonlar dünya olduğunu. Aktör James Franco, seksi seksi arasında, kadınlar ünlü fotoğrafçı Terry Richardson için dergi ‘Candy’ çektirdi dress.

en şık elbiseler Marc Jacobs’un, ünlü tasarımcı, aynı zamanda bir kadın gibi giyinmek bir noktaya satın aldı ve bu yüzden … çanta eşleşen bir takım transparecias kırmızı halı üzerinde pembe bir elbise sopa onu görmek kim kendisi kadınlar için kendi yarattıkları göstermek için daha iyi!

pedro: