X

Julio Chavez : bir travesti gibi sahneye çıkmak

Julio Chavez sadece araya Augustine Alezzo “Ben kendi kadınım,” 2007 yılında sahnede birlikte olan ve sanat bayi adanmış Doğu Berlin’den bir travesti hayatını izleri vardı Amerikan Doug Wright ödüllü eser. Yine, başarı ayaklarının altındadır.
İlk versiyonu ve oyun yeniden canlanması bu tür yaklaşık on yıl sonra ortaya çıktı arasında ve Chavez profesyonel büyüme çok doğrudan kurgu oynadığı televizyon deneyimi “beni iyi davranın”, “işaretçi bağlantılı olduğunu itiraf “” fakers “ve” İşaretler “(El Trece tümü).

“Bu, aralarında birçok şey geçti o zamana kadar olmamış küçük ekranda çok dışında şube başladı dahil ve ben televizyonda benim işten çok öğrendim söylemeliyim,” dedi.
Özellikle kitabın ikmal üzerine “Ben kendi kadınım,” Chavez “zaman aynı oyun farklı bir anlayış sağlayan bir değişkendir.” Dedi

“Korkum sadece mektup oldu ama malzemenin ruhuna ve bu malzeme içinde ruhumun şey kurtarmak ve ilk haftadan sonra ben orada keşfetti daha büyük daha özgür ve biraz benim tercüman bazı ticaret usta, “aktör dedi.

Gerçek bir hikayeye dayanan Wilhelm II andan itibaren saatler, phonographs ve antika mobilya toplamak için tanınan Doğu Berlin’den travesti çoğu ikisinden galip geldi Charlotte von Mahlsdorf hikayesini anlatıyor “Kendi kadınım” Yirminci yüzyılın baskıcı rejimleri:

Naziler ve komünistler
“Ben tiyatroda Kırmızı? Bitirmişti ve? İşaretler yaparken? (Onüç) hatırladım? Ben bu puanı oynamak için değil, neden benim kendi kadın? Merak ettim,” diye taban vardır metin üzerinde hatırladı tercüman.

“Ben o 2007 yılında yapılan, ancak farklı bir yerde farklı zamanlarda sevgili puanları ve rerun sahip bir piyanist olarak çalışmaya ne olduğunu bir yıpranmış kopyasına eklenen, ilgi değildi.”

Ve dokuz yıl çalışması ona En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Erkek Oyuncu UNIPERSONAL için iki Altın -the Ace Ödüller kazandı rağmen; Trinidad Guevara Lider Clarin Tiyatrosu En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Chavez zaman ona bir daha “yetişkin” iş izin konusunda uyardı.

“Ben ilk defa ne zaman oldukça iyi indi düşünüyorum, ama ben yağıyordu baktım eğer. Ancak bugün, ben ona binmek beni teşvik olduğunu hissettim çünkü hiçbir zaman o sürme oldu ata bakmaya karar verdi yüksek makam: yetişkinlik çağrılmalıdır hiç şüphesiz, “diye düşündü.

Diye ekledi: Gençliğin enerjisi çürümeye başladığında, “anlayış sizi karşılayacak ve fiziksel aşınma ve enerji farklı olmasına rağmen, çünkü aksi takdirde oynarken, yapabileceğiniz başka şeyler vardır size? bir metnin anlaşılması başka bir şeydir “dedi.

Halka Almodóvar
En son ne zaman oldu İspanyol yönetmen Pedro Almodovar’ın ve aktris Angela Molina dahil seyirci tam odaya bir fonksiyonu olan İspanya’da ilk sezonunda: “Ben onlar ve benim asistan benim soyunma odası kapısını dokunduğunda bana bildirin bilmiyordum dışarıdan ve bana kanatlı çok güçlüydü oyun oldu. Her inanamadım selamlamak istedim “Chavez dedi.

Ben ilk yaptığında “o ve onun transformismo otoriter bir rejim haline bir insan, nerede ne istiyorsun söylenebilir nasıl değerli olmasaydı malzeme birçok şeyi benimle konuşuyor mutlak kahramanları ve bugün vardı Bireysel kendini yerleştirir ve önce on yıl düşünce olmazdı bir politikacı gibi birçok konuda olduğu “dedi.

Ile ilk sezondan sonra “Ben kendi kadınım,” hantal kariyer Chavez kendisine “Diğer” filmiyle Berlin Film Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülü de dahil olmak üzere sayısız ödül kazandı geometrik büyüme vardı ( Ariel Rotter).

Ama çok defne üzerinde dinlenme gelen Chavez o ikna oldu “dedi ticaretin korkusu, sizi temsil etmesi için gidiyoruz işin benim yaklaşım iş için saygı kaybetmez garanti eder budur.” l

pedro: