X

Travestiye çarpan sürücüye 17 yıl hapis verildi

Olay Cabo Branco plaj 10 Ekim’de gerçekleşti.
Savcı Kurulu kararı hakkında yorum yapmaktan kaçındı araştırdık.

Paraiba savcılık şüpheli promoter karşı disiplin, idari yargılama João Pessoa, Cabo Branco sahilde João Pessoa bir travesti 17 yıl sürgün açmaya karar verdi. Incelenen promotör, Aluísio Cavalcanti, vaka gizlilik içinde çalışan bahsedilen ve organın kararı hakkında yorum yapmaktan kaçındı.

Etkinlik 10 Ekim’de gerçekleşti ve iki gün sonra sivil polis davayı araştırmak için bir soruşturma açıldı. Kendini polise bildirdi kurban olarak, bir programın toplamak ödeme iken, Oluşum Kitabı (OB) kaydedilen bilgilere göre, bir genç, bir karışıklık sırasında iki kez vuruldu.

Ajansın Genel Müfettişi göre, Luciano Maracajá, açık soruşturma sonucu biz Aluísio çekim sorumlu olduğunu bulduk durumu araştırmak için. Ayrıca Maracajá göre, Aluísio o atış alınan, ancak bir teşebbüs soygun savuşturmuştu olurdu. Suçlu bulunursa süreci, 60 gün ve promoter kadar sürebilir, cezaların bir dizi tabidir.

Davayı hatırla

Ayrıca Polise göre, travesti savcı Aluísio Bezerra Cavalcanti ait bir arabanın içinden ateş iki atış tarafından vurulduktan sonra yaralandı. Ancak, savcı olaya karışan otomobil kendisine ait olduğunu belirtti, ancak karışıklık sırasında giymişti bir sürücü oldu.
Davanın anda Aluísio Cavalcanti ya çekim kaydedildi zaman evde olduğunu söyledi. O meyve satın almak için sürücü sormuştu. Savcıya göre, sürücü arabaya döndü zaman, o pencerelerden biri kırık olduğunu fark araç halının altında silahı aldı ve araca girmeye çalışırken şüphelenilen travesti, vurdu.

Araba penceresini kırdı, ama sen nedeniyle programın yüklenmesiyle arabayı kişi ile karışıklık başladıktan sonra ne oldu Sivil Polis, yaptığı raporda travesti devletler. Aluísio Bezerra Cavalcanti savcısı da ne sürümü ile BO kayıt söyledi.

Genç atış aynı gün ve Acil Travma Hastanesi’ne sevk edildi ve tıbbi birime göre, yaralanmalar uğraştıktan sonra taburcu edildi. İki çekim küçük yaralanmalar bırakarak, travesti ayağına çarptı.

pedro: