X

Önyargı travestilere saldırganlık sebebidir !

İlk kadın giysilerini, yaş 12, koyarak tutum kendini olumlama süreci başladı, ama aynı zamanda ailesi tarafından fiziksel ve psikolojik istismar bir dizi yol açtı. Bir travesti olarak tek oğlunu kabul ve evden dışarı koydular değil Özellikle annesi. Nicole o erkeklerin yaptığı cazibe alarak aile evinden atıldıktan sonra, 12 yaşından beri 14 yaşında ve zina olduğunu.

“Saldırıdan, bu adamı sevdim bir travesti oldu. O başımı tıraş biliyordum sopalarla bacaklarım yendi ve futbol oynamak beni zorla sonra Sonra dedem yanıma geldi,” dedi. “O aile içinde benim gibi bir kişi olan bir utanç olduğunu söyledi,” genç ekledi.
O dedesi değiştirdi ve Guardian Konseyi tarafından müdahalesinden sonra, onu savunmak için gittiğini söyledi. Ve bugün kapalı kabul annesini ikna etmeye çalışır biridir. “Hatta bazen yemek yoktu çünkü ‘hassasiyet’ yolunda geldi,” dedi. O Barros Reis gibi diğer yerlere gidiyor, bazen, Largo de Roma kendini fahişe ve.

Geçen hafta, ben onlar “sokak ücretleri” diye bayan tarafından darp edildiğini, çünkü Nicole uzak sokaklarda oldu diğer travesti duydum hikaye Barros Reis, İki Lions ve Yedi Kapılar [travestilerin için haftalık ücret sokakta çalışabilirsiniz].
“O Acıyı aldı ve bayan ile ağız çaldı. Nicole telefonda R 20 $ kredi koymak istedim, ama o bir kama çıkardı ve Nicole’ün bacağını kesti. O büyük, çirkin mahkeme,” diye, bir travesti söyledi gizli kalmak koşuluyla.
Aynı pezevenk Barros Reis IAPI eğimine, erişim yola 30 Ekim akşamı rapor için tehdit etti. O saf brendi bir doz aldı “Hakkımda kağıt şey bırakırsanız, ben eve girmeye ve size tüm aile öldürürüm,” sözde bayan bağırdı.
Nicole gibi travesti Marta Sá aile içi şiddet nedir birinci elden yaşadı. Bugün, 60 yaşında, o sokakların hoşgörüsüzlük tarafından oluşturulan bir tiyatro yaşıyor. “Bu. Hayatımın en mutlu günüydü Az süren …” diye yaşadığı ve bir yatılı okula devam etti harap evin önünde, travesti Marta Sá, 60 yakındı.
Sokakta Alt in Vintem Shoemaker Toz sokak köşesinde bulunan mülk, 9 Eylül 2013 diye bir oda işlediğinden şüphelenilen kiralama reddedildi adam erken saatlerinde ateşe verildi Suç.

O yatılı tuttu nerede ev kaybettikten sonra, MartinHA arkadaşlar  sayesinde hayatta
“Onun gibi ben homofobi meselesi olarak, bu emlak satın almak için para toplamak zorunda kaldı ve bu yüzden çok iş yapılmış Pek çok çaba görünüyor” diye hatırlıyor. Bilindiği gibi MartinHA, suç şüpheli söyledi çünkü bir hiciv olduğu gerçeği ile motive olduğunu inanıyor: “Eğer yapabilseydim, sen ‘ibneler’ Böylece tüm yandı öldü.”
O zamandan beri, o yaşıyor ve arkadaşlar iyilik yiyor ve mülkiyet reform ve orada yaşamak için geri dönmek mümkün için mücadele eder. MartinHA hep o emniyet ve yaşlılık biraz konfor içinde yaşayabileceği bir ev var zahmet olmasıdır.
O evin çeşitli devlet kurumları reform yardım istedi. Ama başarılı olamadı. IPAC ve iPhan özelliği düşmüş olmadığını bildirdi, ne de bölgeyi devrilme olduğunu. “Bana yardım kampanyası yapmak birini istiyordu” diye çağırdı.
Mülkiyet 9 Sokak toz Avrupa ülkelerinde olmak üzere emniyet arayışında bir fahişe gibi bir ömür boyu eseridir. Ve tam ona zorluklara rağmen devam etmek güç vermek için yenilenmiş ev görme umudu. “Kendimi öldürmek kadar düşündüm,” dedi heyecanla. O da çaresiz bir hastalıktan muzdarip dedi.

Kurşun çekim
Pituba yılında Caddesi Manoel Dias da Silva üzerinde bulunan dört bina sakinleri, kurşun atış ile travesti karşı önyargı dile getirdi. Binaların en iyi, Para ve Maranhao sokakları arasında streç genç travestilerin vur.
İkisi Lohainy, 20, Isabela, 21 olarak, onlar zaten bu çekimleri bacağından yaralandı iddia. “Ben kan drenaj görünce korktum. O rahatsız ve çok acıyor,” Lohaine dedi. Zaten Isabela, 21, o gözlük çünkü çekim bir kez sadece göze isabet etmedi diyor.
Çekim yüzümde gelir çünkü “Bu korkunç. Top halkın ayağında takılıyor. Ben Itaú çalışıyorum. Ben orada kalamam. İki ‘playboys’ olan ajan köşesinde amaçlayan edin. Ben. Orada ağaç değilim, onlar vur. Bu önyargı var. Bu homofobi olduğunu. Onlar çalışırken istedikleri zaman fuhuş bağlama bizi engelleyen, “Isabella diyor.
Kurşun çekim saldırganlıklar Ağustos ayında başlayan ve bazı travestiler de travesti Paulete sondaj tarafından koordine Adalet, İnsan Hakları ve Toplumsal Gelişim (SJDHDS) Bölümü LGBT Merkezi’ni aradı olarak kaldı.
Ona göre, üç travesti gibi şiddet mağduru, devremülkler ve Albay Ramalho Neto, Şiddet Önleme İdareyle, Kamu Güvenliği Bölümü (SSP-BA) temsilcileri ile bir toplantı oldu. “Biz uzlaşma yoluyla bu sorunu çözüldü. Anahtarı-sakinleri tetikleyen tasfiye,” Paulete Hurricane dedi.
Onlar yaklaştıklarında Sadece bu değil, travestiler hala bir program yaparken ilgi sanki otomobil durdurmak erkeklerin konu, ancak yangın söndürücü ile saldırı vardır. 2 Ekim gecesi, beyaz arabada bir adam Pituba sokakta bu şekilde saldırdı.

pedro: