X

5 sağlıklı Sevgililer Günü tatlısı

Bu Sevgililer davranır şekerli kalori sürü olmadan bol tatlı:

koyu çikolata

Bunun yerine sütlü çikolata, en az yüzde 70 kakao içeren prim bitter çikolata bir bar için tercih. Bitter çikolata derin ve daha zengin bir lezzet vardır, artı antioksidan bakımından zengin olduğunu ve sütlü çikolataya göre çok daha az yağ ve şeker içerir.

Çilek Bonbons

Kalp şekli ve sözde afrodizyak etkisi, onların kırmızı renk göz önüne alındığında, hiç merak çilek Venüs, aşk tanrıçası Roma sembolü idi. Çilek tam fincan sadece 46 kalori vardır çünkü Sevgililer Günü için mükemmel bir seçimdir, ve onlar giyinmek kolaydır. Bir fikir: Daha sonra doğranmış fıstık her rulo ve dondurucu pop, Yunan yoğurt içinde çilek daldırma bazı çilek bonbons kadar çırpın. Bitter çikolata kullanarak bu tarifi deneyin.

Tarçın Kavrulmuş Badem

Badem kalbin için, zarif beslenme dolu ve iyi. Seks Onları şekerli tarçın bir kaplama ile bir bit ve fırında tost. Benim tarifi deneyin.

şarap

Bunun yerine sadece 90 kalori, sıfır yağ vardır ve antioksidan sağlıklı bir destek sağlar kırmızı bir kadeh şarap 500 kalori ya da daha fazla, tost aşkını ambalaj şekerli karışık kokteyl.

Meyve kebaplar

Elma, armut, ananas, kivi ve dilimleri alın ve kalp şeklinde çerez kesici kullanarak kalpleri içine kesti. Tatlı ve süper hafif olan bir renkli, ferahlatıcı tedavi için ahşap şiş onları yığını. İpucu: limon suyu ve su karışımı bir dakika bekletin esmerleşme gelen elma ve armut tutmak için.

pedro: