X

Partnerin Kalitelisi Önemlidir

Seks partnerinin iyi olup olmadığını ilk anda ayırt etmek oldukça güçtür. Partnerin fiziksel görünüşü ne kadar güzel olursa olsun cinsel ilişki sırasında vereceği performans ile hayalleri suya düşürebilecek bir partner olma olasılığı her zaman vardır. Ancak bazı şeyleri bilmek ve partnerin kalitesi hakkında fikir edinmek mümkündür. Bu konuda öncelikle birlikte olunmak istenen partner adayının özelliklerini dikkatle okumak gerekir. Herkes çok iyi biliyor ki partner adayları özelliklerini sitelere yazıyor ve ne tarz ilişki istediklerini ne yapıp ne yapmayacaklarını dile getiriyorlar. Eğer travesti ile bile birlikte olunmak isteniyor ise bu ilk özelliği iyi bilmek ve özelliği okumak isabetli olacaktır. Çünkü travestiler de özelliklerini yazıyor ve ne istediklerini dile getiriyorlar. Bu özellikleri okurken dikkat edilmesi gereken kural oldukça basittir. Aktifliği hakkında yazdıkları ve kişiliği hakkında verdiği bilgiler onun kalitesi hakkında fikir sahibi olunmasına yetebilir. Samimi cümleler kurmuş ve istediklerini açıkça dile getirmiş ise kaliteli olması kuvvetle muhtemeldir.

Bazen değişik fanteziler isteyen ve istediğini bulamayanların kaliteden dem vurduğu partnerler aslında yanlış tercih sebebidir. Kaliteli olduğu düşünülen ancak vasat çıkan bir partner hem zaman kaybına neden olabilir hem de alınmak istenen zevkleri yarım bırakabilir. Seks partnerleri sitelerinde çankaya travesti bayanlar aranıyor ve kalitelisi bulunmamış ise muhakkak bazı şeyleri eksik bildiğinden kaynaklanıyordur. Her dileyenin belli başlı bu kuralları bilerek kaliteli partneri ayırt etmesi gerekir. Eksiklikler giderilir ise istenilen kalitede partner bulunabilir. Büyük bir kısım tarafından takip edilen ve arzulanan ankara travesti bayanlar arasında kalitelilerinin olduğu ve çok iyi bir hizmet sundukları biliniyor ancak halen öyle birisi ile karşılaşmamış ise bir kişi bu eksiklikleri halen eksiklerini kapatmamış demektir.

Bir diğer ayırt edici özellik ise partner adayının dış görünüşüdür. Giyim tarzı verdiği pozlar konuşması muhakkak kaliteli olup olmadığı hakkında ipuçları verir. Bu ipuçlarını yakalamak birikim ve tecrübe gerektirir. Özellikle belirttiğimiz bu noktalara dikkat ederek kaliteli partnerleri ayırt edebilir ve istediğiniz seviyede deneyim yaşayabilirsiniz. Kesinlikle sizleri mutlu edebilecek partnerler fazla sayıda var ve onların arasından en kalitelilerini ayırt etmeniz gerekmektedir.

pedro: